Mesafeli Satış Sözleşmesi

Alanya Aquapark Mesafeli Satış Sözleşmesi

MADDE 1 - SÖZLEŞMENİN TARAFLARI

Bir tarafta www.alanyaaquapark.com adına, Saray Mah. Atatürk Cad. No:99 Alanya - ANTALYA adresinde mukim Alanya Aquapark  (Bundan sonra “Satıcı” olarak anılacaktır) diğer tarafta https://www.alanyaaquapark.com/index.php?142=rezervasyon&dil=tr internet sitesinden giriş bileti satın alan Tüketici (“Müşteri” olarak anılacaktır) aşağıdaki şartlar doğrultusunda işbu sözleşmeyi akdetmişlerdir. 

MADDE 2 - ALANYA AQUAPARK KURALLARI

2.1.  Çocuklara (0-12 yaş) en az bir yetişkin eşlik etmelidir.  

2.2.  Sadece geçerli bir kredi kartı ile satın alım yapılabilir. Bileti satın almış müşterinin ismi değiştirilmesi mümkün değildir. Satın alınan biletler 3. Kişilere transfer edilemez.

2.3.  Biletlenmiş tutar (vergiler ve hizmet bedeli dahil) kredi kartınızdan çekilir. Müşteri ismi ve kredi kartı sahibi kişinin ismi farklı olabilir. 

2.4.  Alanya Aquapark hava koşullarından, mücbir sebeplerden, kaza ve öngörülemeyen nedenlerden oluşan iptaller sonucu oluşan zararlardan sorumlu tutulamaz.

2.5   120 kg üzeri olan misafirlerimizin kaydırakları kullanması tehlikeli ve yasaktır. 

2.6   Güvenlik ve sağlık sebeplerinden dolayı Yüzme Giyimi (Mayo vs.) zorunludur. T-shirt gibi günlük tekstil giyimler kabul edilmemektedir.

2.7   Ebeveynsiz Çocukların (0-12 yaş) tesise girişi kabul edilmemektedir. Aileleriyle gelmeleri mecburidir ve park içerisinde çocuklardan ebeveynler sorumludur. 

2.8   Tesis dışından yiyecek ve içecek getirilmesi kabul edilmemektedir.

2.9   Hamile bayanların, kalp rahatsızlığı ve açık yarası olanların tesisimizi kullanması uygun değildir.

2.10 Eşyalarınızı bırakabileceğiniz emanet kasaları mevcuttur.

2.11 0-5 Yaş Çocuklar için özel kaydıraklarımız ve havuzumuz mevcuttur.

2.12 Yamaç ve Kazan Kaydıraklarında 15 yaş sınırlaması vardır.

2.13 Tesis 10:00 - 17:30 arasında hizmet vermektedir.

2.14 Alanya Aquapark içeresindeki kaydırakların ve havuzların çalışması hava koşullarından ve bakım çalışmalarından etkilenebilir. Teknik bakımdan dolayı kapanan alanlarımızla ilgili Danışma Ofisi’nden bilgi alınız.

2.15 Alanya Aquapark’a yanıcı, patlayıcı maddeler, kesici-delici alet, silah ve diğer tehlikeli materyallerle giriş yapmak yasaktır.

2.16 Alanya Aquapark'a evcil hayvan getirmek yasaktır.

2.17 Ziyaretçilere tehlike ve/veya görevlilere engel arz edebilecek, frizbi, top ve benzeri nesnelerin ayrıca yaya trafiğini etkileyebilecek scooter, kaykay, bisiklet, tekerlekli paten ve benzeri ekipmanların getirilmesi yasaktır.

2.18 Alanya Aquapark yönetimi ya da yönetimin yetkilendirdiği kişi/kişiler hırsızlık, saldırgan tavırlar, tüm park kurallarına karşı bulunma hali, bekleme sırasında öne geçme hatalarından dolayı, belirtilen güvenlik kurallarına uymama neticesinde Alanya Aquapark içerisindeki huzur ve güvenliğin tehlikeye girmesi durumunda ziyaretçilerin parka girişlerini engelleme veya parktan uzaklaştırma hakkına sahiptir.

2.19 Tüm eşyalarınızın sorumluluğu ziyaretçilere aittir. Kayıp veya çalınan eşyalardan Alanya Aquapark sorumluluk kabul etmemektedir.

 
MADDE 3 - DEĞİŞİKLİKLER, İPTAL VE İADE

3.1. Satış hizmet bedeli ve bilet tutarı iade edilmez, değiştirilemez.

3.2. Lütfen satışı gerçekleştirmeden bilet bilgilerinizi dikkatlice inceleyiniz. Alanya Aquapark yanlış yazımdan ve hatalı isteklerden doğan yanlış anlaşılmalardan sorumlu tutulamaz.

 

MADDE 4 - CAYMA HAKKI

27 Kasım 2014 tarihli 29188 sayılı “Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği’nin” 15 inci maddesinin (g) fıkrası uyarınca bilet sahibinin cayma hakkı bulunmamaktadır.

MADDE 5 - SATIŞ VE HİZMETE İLİŞKİN GENEL ŞARTLAR

5.1. Müşteri, giriş biletini internet sitesi üzerinden seçimi yaptığı takdirde fiyatını görebilecektir.

5.2. Giriş kartları, https://www.alanyaaquapark.com/index.php?142=rezervasyon&dil=tr üzerinden yalnızca kredi kartı ile satın alınabilir. Müşteri, internet üzerinden giriş bileti için ödeme yapmak üzere, tercih etmesi için kredi kartı veya banka bileti seçenekleri sunulacaktır. Müşteri, bu kredi kartı veya banka bileti seçeneğinden kendisine uygun olanı tercih edecek işlemini tamamlayacaktır.

5.3. Müşteri, satın almış olduğu giriş kartlarını karaborsa yolu ile kanuna aykırı olarak satamaz.

5.4. Alınan giriş biletine ilişkin olarak kontrol etme, muhafaza etme yükümlülüğü Müşteriye aittir. Bu yükümlülüğün yerine getirilmemesinden doğan zararlardan Müşteri sorumlu olacaktır.

5.5 Satıcının internet sitesi üzerinden yapmış olduğu kampanyalar neticesinden faydalanılan indirimlerden ancak kampanya koşulları çerçevesinde faydalanmak mümkündür. İş bu internet sitesi üzerinden alınan e-biletler bilet üzerinde belirtilen tarih aralığında sadece bir gün için tesisin açık olduğu saatlerde bilette belirtilen kişi sayısında kullanılabilir.  E-bilette belirtilen tarihine kadar kullanılmayan biletlerin ücreti iade edilmediği gibi bilet bahsi geçen son kullanım tarihinde kendiliğinden geçersiz hale gelir. Ayrıca sözleşmenin 4. Maddesinde belirtildiği sözleşme mesafeli sözleşmeler yönetmeliği ışığında cayma hakkı bulunmayan sözleşme olup e-bilet satın alındıktan sonra ücret iadesi, tarih değişiklik ve iptal işlemi yapılmaz.

 

 

MADDE 6 - GİZLİLİK VE GÜVENLİK POLİTİKASI 

6.1. Veri Güvenliği

Kişisel verilerin güvenliği konusunda ne kadar hasas olduğunuzun bilincindeyiz ve aynı hassasiyet ile kullanıcılarımıza ait kişisel bilgiler tarafımızca depolanmamaktadır.

6.2. Kişisel Bilgilerinizin Güvenliği ve Gizliliği

Alanya Aquapark’a verdiğiniz tüm bilgiler kesinlikle gizli tutulacaktır.

Kişisel bilgileriniz konusunda ne kadar hassas olduğunuzun bilincindeyiz.

Ancak Kişisel bilgilerin her ne surette olursa olsun 3. şahıslar tarafından yasadışı yollarla elde edilmesi halinde Alanya Aquapark sorumluluk kabul etmez.

MADDE 7 - YÜRÜRLÜLÜK

İş bu sözleşmenin kabul edilerek onaylanması ve internet sitesi üzerinden verilen siparişe ait ödemenin gerçekleşmesi ile birlikte Müşteri, iş bu sözleşmenin tüm koşullarını kabul etmiş sayılacak ve iş bu sözleşme yürürlüğe girecektir.

Müşteri, sözleşme konusu hizmetin nitelikleri, satış fiyatı, ödeme şekli, biletin iptal edilemeyeceğini ve sözleşmenin getirdiği tüm hak ve yükümlülükler konusunda doğru ve eksiksiz olarak bilgi sahibi olduğunu herhangi bir itirazı olmadığını kabul, beyan ve taahhüt eder.

MADDE 8 - DESTEK

Alanya Aquapark çağrı merkezine aşağıdaki iletişim detaylarından ulaşabilirsiniz.

Telefon: +90 (543) 834 70 05

e-mail: info@alanyaaquapark.com